railtrash

                                                        Railtrash Shop!

Nieuw: bestel nu hoogwaardige prints van bekende Railtrash!-foto's via Bieberkopf!


boeken:

boek spoortunnels

Boek "Spoortunnels"

Geweldig koffietafelboek met de mooiste spoortunnels van Railtrash! Treed binnen in de duistere en verlaten wereld van sinistere tunnels. Plekken waar nooit een mens komt, behalve natuurlijk Victor Lansink en zijn team. Gewapend met lampen, statief en camera fotografeerden zij tientallen verlaten tunnels in met name Duitsland en Frankrijk. Het boek is 66 blz. dik, royaal formaat van 25 x 35 cm in een smaakvolle opmaak. Een waar 'collector's item' dat niet in de reguliere handel verkrijgbaar is, maar te bestellen via de website van Blurb. Klik hier voor meer informatie en een preview!


Boek "Het Olielijntje Nieuw Amsterdam - Schoonebeek"


Één van de minder bekende, verlaten spoorlijnen in Nederland is het zogeheten Olielijntje van de Nederlandse Aardolie Maatschappij in Zuidoost-Drente tussen Nieuw Amsterdam en Schoonebeek. Victor Lansink fotografeerde in 2002, 2006, 2010 en 2014 het lijntje en bracht zo de geleidelijke aftakeling ervan in beeld. Een fraai en compact boek van 52 blz. op formaat 25 x 20 cm met tientallen foto's waarvan vele niet op de website van Railtrash gepubliceerd zijn. Ook dit boek is niet in de reguliere handel verkrijgbaar, maar uitsluitend te bestellen via de site van Blurb. Klik hier voor meer informatie en een preview!
boek olielijntje


boek borkense baan

Boek "De Borkense Baan"

De Borkense Baan, tussen Winterswijk en Borken, geldt voor Victor Lansink als de moeder aller verlaten spoorlijnen. In 1994, op een mistroostige zondagnamiddag in februari, fotografeerde Lansink de gehele 16 km. lange spoorlijn door om de hele kilometer de lijn in beide richtingen centraal te fotograferen. Het resultaat is een unieke, no-nonsense documentatie van een van de meest melancholieke spoorlijnen in het Nederlandse grensgebied. Dit compacte boek van 40 blz. op formaat 25 x 20 cm. is niet in de reguliere handel verkrijgbaar, maar te bestellen via de website van Blurb. Klik hier voor meer informatie en een preview!                               
                                    
      

<---------

<<<terug<<<