Up Railtrash! » Kanonenbahn Silberhausen Trennungsbahnhof - Treysa. Akte 2: Mühlenberger Tunnel bis zum Frieda Tunnel (25 Juli 2009) » kano 2 Prev Next

58 DSC 5305 kopie | In het bos bij Schwebda liggen allerlei interessante restanten van viaducten, maar door heftige regenval en tijdsdruk laten we dit even voor wat het is. (U moet zelf ook nog wat te ontdekken overhouden immers). We eindigen nu voorlopig even bij het oostportaal van de Frieda Tunnel (km. 39.3) in West-Duitsland. Deze tunnel is van kort na de oorlog tot begin jaren '80 in gebruik geweest als klimaatkamer voor tests en onderzoeken aan treinen van de DB. Tegenwoordig is de boel effectief dichtgestort en deels ook nog in gebruik als vleermuizenonderkomen. Einde van deze episode.

 Vorige foto  Op laatste pagina  Inhoudspagina
53_DSC_5289
54_DSC_5291
55_DSC_5284
56_DSC_5295
57_DSC_5296
  58_DSC_5305 kopie.jpg - In het bos bij Schwebda liggen allerlei interessante restanten van viaducten, maar door heftige regenval en tijdsdruk laten we dit even voor wat het is. (U moet zelf ook nog wat te ontdekken overhouden immers). We eindigen nu voorlopig even bij het oostportaal van de Frieda Tunnel (km. 39.3) in West-Duitsland. Deze tunnel is van kort na de oorlog tot begin jaren '80 in gebruik geweest als klimaatkamer voor tests en onderzoeken aan treinen van de DB. Tegenwoordig is de boel effectief dichtgestort en deels ook nog in gebruik als vleermuizenonderkomen. Einde van deze episode.  
 
 
 
 
 

Totaal aantal foto's: 58 | Help
Kanonenbahn Silberhausen Trennungsbahnhof - Treysa / copyright Victor M. Lansink - Railtrash!